...Και το τέλος πάντα κοντά

…ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ

Ύστερα από χρόνια παραμονής του στην Αθήνα, ο Κωστής, ένας πετυχημένος συγγραφέας σε δημιουργικό αδιέξοδο, επιστρέφει στη γενέτειρά του Θεσσαλονίκη. Μ’ ένα γάμο που καταρρέει, με σχέσεις που φθίνουν, αντιμέτωπος με το δικό του τέλμα, ζωντανεύει αναμνήσεις από έρωτες, παρέες, στέκια και τραγούδια.

Αυτό που αντικρίζει είναι μια πόλη-φάντασμα του παλιού της εαυτού, παραδομένη στο νεοσυντηρητισμό, στον εθνικισμό και σ’ ένα παρακράτος που οργιάζει συγκαλυμμένο πίσω από τους θεσμούς. Η ερωτική γνωριμία του με μια Ρωσίδα πόρνη –λαθρομετανάστρια στη χώρα– θα δώσει κάποιο νόημα στην περιπλάνησή του. Ανήμερα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, συμπαρασύρεται από την πορεία των αντιεξουσιαστών και βρίσκεται «τυχαία» αντιμέτωπος με μια ομάδα «αγανακτισμένων πολιτών». Η εκπυρσοκρότηση ενός όπλου θα αλλάξει τη ζωή του με δραματικό τρόπο…

Ένα πολιτικοκοινωνικό «ροκ» θρίλερ για το νεοσυντηρητισμό, το ρατσισμό και το σύγχρονο δουλεμπόριο, τα όρια μεταξύ αγωνιστικής δράσης και τρομοκρατίας.

Έτος έκδοσης: 2009
ISBN: 978-960-04-3934-2
ΣΕΛ.: 296

Παραγγελία on-line από το e-shop του Κέδρου

...Και το τέλος πάντα κοντά - Εξώφυλλο

  • Posted by  Χρήστος Τερζίδης
  • Comments are Off
About the Author

Ο Χρήστος Τερζίδης στην Κολωνία Δυτικής Γερμανίας και είναι ιδιοκτήτης της Ελληνικής εταιρίας μουσικού management «Rock Management», συνέταιρος στην «Terret Entertainment» και συγγραφέας.

Total No Comment

Νewsletter

ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ newsletter! ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ