Το Hip-Hop δε σταματά

ΤΟ ΗΙΡ-ΗΟΡ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑ

Μέσα από την επαφή του με το ελληνικό hip-hop ως manager συγκροτημάτων, o Χρήστος Τερζίδης έχει δουλέψει με την πλειοψηφία των μουσικών σχημάτων. Θεωρώντας πάντα ότι παρέμενε απλός παρατηρητής, εμπνεύστηκε για να συγγράψει ένα βιβλίο το οποίο θα περιέγραφε την ιστορία της ελληνικής hip hop όπως δεν έχει ειπωθεί ποτέ πριν.

Βασισμένο σε συνεντεύξεις των κοινά αποδεκτών ηγετικών σχημάτων της ελληνικής hip hop σκηνής (Active Member, Goin Through, Terror X Crew, FFC, Ημισκούμπρια) και εμπλουτισμένο από τα σχόλια του συγγραφέα. Το Hip Hop Δεν Σταματά- Hip Hop Dont Stop, είναι το παραμύθι αυτής της σκηνής ειπωμένο από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές της.

Το ξεκίνημα και οι πρώτες ερασιτεχνικές προσπάθειες, η αντίδραση του κοινωνικού περιβάλλοντος, οι πρώτες επιτυχίες, η αποδοχή, οι διαμάχες που χαρακτήρισαν την σκηνή και το σημερινό τοπίο. Όλα αυτά σε ένα βιβλίο, ιστορικό ντοκουμέντο για μια σκηνή που έχει κατορθώσει να διατυπώσει ένα διαφορετικό κοινωνικό λόγο, μέσα από μία μουσική που βρίσκεται στις καρδιές πολλών παιδιών που ονειρεύονται ακόμα.

Οξύ, 2003
159 σελ.
ISBN 960-8324-46-9

On-line Παραγγελία από το e-shop

Το Hip-Hop δε σταματά

  • Posted by  Χρήστος Τερζίδης
  • Comments are Off
About the Author

Ο Χρήστος Τερζίδης στην Κολωνία Δυτικής Γερμανίας και είναι ιδιοκτήτης της Ελληνικής εταιρίας μουσικού management «Rock Management», συνέταιρος στην «Terret Entertainment» και συγγραφέας.

Total No Comment

Νewsletter

ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ newsletter! ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ